Bebasan sing tegese ora adil yaiku - 1. Bebasan sing tegese ora adil, yaiku ...a. Arep jamure ora arep watangane.b. Emban cindhe, emban

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Pepatah Jawa

Ora tegese bebasan adil yaiku sing BEBASAN LAN

Apa Bae Ana

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Basa Rinengga

Pepatah Jawa Paribasan, Bebasan, dan Saloka beserta Pengertian, Contoh, dan Artinya

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Basa Rinengga

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Pepatah Jawa

Pepatah Jawa Paribasan, Bebasan, dan Saloka beserta Pengertian, Contoh, dan Artinya

Ora tegese bebasan adil yaiku sing KAWRUH BASA

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Paribasan, Bebasan,

Basa Rinengga

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Paribasan, Bebasan,

√325 Bebasan Jawa Lengkap (Teges, Contoh dan Kalimat)

Ora tegese bebasan adil yaiku sing Apa Bae

1. Bebasan sing tegese ora adil, yaiku ...a. Arep jamure ora arep watangane.b. Emban cindhe, emban

Ora tegese bebasan adil yaiku sing KAWRUH BASA

√ 137+ Contoh Tembung Entar lan Tegese {Paling Lengkap}

" Kumenthus ora pecus", tegese wong kang umuk utawa sombong ananging ora sembada.

  • kaku atine : ………………………………………………………………………• kalis : ……………………………………………………………………….

  • bathara-bathari• " Ciri wanci lelai ginawa mati", tegese pakulinan ala ora bisa ilang nganti tumekaning pati.

  • Meskipun bertindak perlahan-lahan, tapi maksud dan tujuannya tercapai.




2022 thisisheirloom.com